GİRESUN ŞEBİNKARAHİSAR BAYRAMKÖY KÖYÜ

YARDIMLAŞMA VE GÜZELLEŞTİRME DERNEĞİ

Duyurular

DEĞERLİ KÖYLÜLERİMİZ SAYFAMIZDA SPONSOR ALANLARI BOŞTUR KÖYÜMÜZDEKİ ESNAFLARIMIZDAN SİTEMİZE SPONSOR OLMALARINI RİCA EDİYORUM.  

https://www.bayramkoyu.com/iletisim


VİDEOLAR BÖLÜMÜNE YENİ VİDEOLAR EKLENİP GÜNCELLENMİŞTİR


CANLI TV BAĞLANTI SORUNU GİDERİLMMİŞTİR İYİ SEYİRLER


SAYFAMIZDA EKSİK OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ BUDA OLSA İYİ OLURDU DEDİĞİNİZ EKLEMEMİ İSTEDİĞNİZ BİLGİLER VARSA İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN BİZE ULAŞIN YA DA ZİYARETÇİ DEFTERİNDEN FİKİR İSTEK VE TALEPLERİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ


Giresun Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
Doğruluk her ne kadar seni öldürse bile ondan ayrılma. Hz Ömer
Sponsorlarımız
İSTANBUL KARTA HES KODU ENTEGRASYONU

TOPLU ULAŞIMDA HES KODU ZORUNLULUĞU

 

HES Kodu Eşleşmemiş İstanbulkartlar 15 Ocak'tan İtibaren Toplu Ulaşımda Kullanılamayacak

Sağlık Bakanlığı’nın Covid-19 önlemleri kapsamında aldığı kararda toplu ulaşımda HES kodu kontrolü yapılması zorunlu hale getirildi. Halk sağlığını güvence altına alan bu karar ile birlikte, pandemi döneminde, şehir içi ulaşımının daha güvenli hale getirilmesi hedeflenmektedir.

 

Temaslı Kişiye Geçiş İzni Verilmeyecek!

Sağlık Bakanlığı’nın aldığı tedbirler kapsamında İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre,  tanılı ya da temaslı olup izolasyonda olması gerekirken şehir içi toplu ulaşım araçlarını kullandığı tespit edilen kişilerin bilgileri ilgili makamlarla paylaşılmaktadır.

Covid-19 tanılı hastaların, taşıyıcıların veya bu kişilerle temasta olanların toplu ulaşım kullanımı geçici olarak engellenecektir.

 

HES Kodu Nasıl Alınır?

Sağlık Bakanlığı’nın https://hayatevesigar.saglik.gov.tr/hes.html adresi ziyaret edilerek ya da https://www.turkiye.gov.tr/saglik-bakanligi-hes-kodu-uretme-ve-listeleme HES Kodu alım işlemleri tamamlanabilir.

 

İstanbulkart ile HES Kodu Eşleştirme

BELBİM AŞ olarak vatandaşlarımızın sağlığını her şeyden önde tutuyoruz ve Covid-19 ile hep birlikte savaşıyoruz. Bu doğrultuda, ulaşımı daha güvenli kılmaya yönelik olarak İstanbulkart ile HES Kodu eşleşmesi için kullanıcılara kısa mesaj servisiyle bilgiler ve yönlendirmeler gönderilecek.

Hayat Eve Sığar uygulaması ya da SMS üzerinden alınan HES Kodu,  kişisel bilgiler ve telefon numarası https://kisisellestirme.istanbulkart.istanbul sitesindeki gerekli alanlara doldurularak eşleşme işlemi tamamlanabilir. 

 

 

https://kisisellestirme.istanbulkart.istanbul/


1.1.2021

Okunma Sayısı: 1050


3.12.36.30








DİĞER HABERLER

Giresun Şebinkarahisar Bayramköy Köyü

© Copyright 2020  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. | Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top