GİRESUN ŞEBİNKARAHİSAR BAYRAMKÖY KÖYÜ

YARDIMLAŞMA VE GÜZELLEŞTİRME DERNEĞİ

Duyurular

DEĞERLİ KÖYLÜLERİMİZ SAYFAMIZDA SPONSOR ALANLARI BOŞTUR KÖYÜMÜZDEKİ ESNAFLARIMIZDAN SİTEMİZE SPONSOR OLMALARINI RİCA EDİYORUM.  

https://www.bayramkoyu.com/iletisim


VİDEOLAR BÖLÜMÜNE YENİ VİDEOLAR EKLENİP GÜNCELLENMİŞTİR


CANLI TV BAĞLANTI SORUNU GİDERİLMMİŞTİR İYİ SEYİRLER


SAYFAMIZDA EKSİK OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ BUDA OLSA İYİ OLURDU DEDİĞİNİZ EKLEMEMİ İSTEDİĞNİZ BİLGİLER VARSA İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN BİZE ULAŞIN YA DA ZİYARETÇİ DEFTERİNDEN FİKİR İSTEK VE TALEPLERİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ


Giresun Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
İnsanlara akılları ölçüsünde söz söyleyiniz. Hz Muhammed (S.A.S)
Sponsorlarımız
DEPREMZEDELERE YAPILACAK YARDIMLAR HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Milli birlik ve beraberlik, toplumların en çok muhtaç oldukları husustur.Çünkü toplumun huzuru,güveni,emniyeti buna bağlıdır.Aile içi yaşanan huzursuzluklar,kargaşalar o ailenin yıkımına nasıl sebep olmaktaysa;bir devleti oluşturan unsurların kendi aralarındaki çatışma,tefrika,anlaşmazlık, fitne ve fesat hareketleri de o toplumun çöküşüne neden olmaktadır.

 

Bu sebepten dolayı toplumların huzuru birlik,beraberlik,dirlik,düzen esasına dayalıdır. Huzurun,birlik ve beraberliğin kalmadığı toplumlar da, dağılmaya mahkumdur.

 

Son zamanlarda ülke olarak ağır imtihanlardan geçmekteyiz.Bugün  İdlib'ten aldığımız şehit haberleriyle yüreğimiz dağlandı, bütün bir millet olarak sarsıldık. Elbette ateş düştüğü yeri yakar,Allah şehit ve gazilerimizin ailelerine sabırlar versin lakin bu acıyı yüreğimizde yaşadığımız için bizler için de çok zor bir durum.

 

Yaşadığımız zorluklar bizim birbirimize daha çok bağlanmamıza sebep olmalıdır.

 

Bu zor günlerde bütün bir millet olarak birlik beraberliğimizi korumalı,devletimize sadakatimizi güçlendirmeliyiz.Farklı dünya görüşlerinden, inanışlardan, ekollerden, anlayışlardan, kültürlerden müteşekkil olabiliriz.Fakat bir arada olmamıza çok neden bulunmaktadır. Ortak noktası çok olan bir toplumuz. Acıları, sevinçleri,dünü,bugünü bir olan milletiz.Bizler için her zaman tek yumruk olmaktan daha sevgili bir yol yoktur.

Mehmet Akif Ersoy'un: "-Girmeden tefrika bir millete düşman giremez/ Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez."  beyitlerini kendimize şiar edinmeli,farklılıklarımız üzerinden değil tek ortak kaygımız olan Devlet gerçeğinden hareket ederek birbirimize,birlikteliğimize  ve devletimize sımsıkı sarılmalı ve güvenmeliyiz.https://www.afad.gov.tr/deprem-bagislari




Okunma Sayısı: 227


3.141.31.209








DİĞER HABERLER

Giresun Şebinkarahisar Bayramköy Köyü

© Copyright 2020  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. | Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top